Sanse Cirkus

 

 

Samlet velkomst Kl. 18.00

Sanse Cirkus

‘Sélection Karoline Amalie’
2018 Grosse Reserve Brut,
Chardonnay & Pinot Noir, Graf Hardegg

Taskekrabbe
i tærte

Sandart
med skærsild

Ølandshvede
Surdeigsbrød med rosmarin

Mariagertoba
Surdeig mini baguette

Smørelse
Friskost med syltede sennepskorn
Gammeldags kærnet smør med Læsøsalt
Citron smør

Rosé Rurale Pet.Nat. NV
Christoph Hoch, Hollenburg, Kremstal

Kammusling
med jordskokker & rosenspæk

Østers
& ingefærskorpe med syltet hvid fynsk asparges

Blæksprutte
& Creme af Linemusling med estragon

White Bessi NV Sol
Michael Gindl, Weinviertel Øst

Rødtunge
med selleri, rødbede, peberrod & dild

Gedde 
med porre

‘1741’ Beerenauslese 2014
Rheinriesling, Welschriesling, Pinot Gris,
Peter Schandl, Rust

Jomfruhummer
Toast med paprika & creme

Pinot Noir
Ruppersthaler 2020, Fritsch, Wagram.

Aborre
med røget rogn og kartoffel

Xur
Zweigelt, Blaufränkisch, St. Laurent, 2017, Werner Achs, Gols.

Gulerødder
med saltet tungsvin hals

Gothenborg Kylling
& sky af skovgaard kreaturer.

Grüner Veltliner
Lamm Erste Lage 2009, Schloss Gobelsburg, Kamptal

Geko & Trøffel
bagt med umodne figner fra Them

T.N.T
2005 Süss, Traminer, Neuburger, Peter Schandl, Rust

Citron Créme
med is af Them mælk

Menu Kr.1300,-
Vinmenu Kr.1200,-
Kaffe/te med små godter Kr. 100,-