Samlet velkomst Kl. 18.00
Sanse Cirkus
‘Sélection Karoline Amalie’
2018 Grosse Reserve Brut,
Chardonnay & Pinot Noir, Graf Hardegg
Taskekrabbe
i tærte
Sandart
med skærsild
Ølandshvede
Surdeigsbrød med rosmarin
Mariagertoba
Surdeig mini baguette
Smørelse
Friskost med syltede sennepskorn
Gammeldags kærnet smør med Læsøsalt
Citron smør
Rosé Rurale Pet.Nat. NV
Christoph Hoch, Hollenburg, Kremstal
Kammusling
med jordskokker & rosenspæk
Østers
& ingefærskorpe med syltet hvid fynsk asparges
Blæksprutte
& Creme af Linemusling med estragon
White Bessi NV Sol
Michael Gindl, Weinviertel Øst
Rødtunge
med selleri, rødbede, peberrod & dild
Gedde
med porre
‘1741’ Beerenauslese 2014
Rheinriesling, Welschriesling, Pinot Gris,
Peter Schandl, Rust
Jomfruhummer
Toast med paprika & creme
Pinot Noir
Ruppersthaler 2020, Fritsch, Wagram.
Aborre
med røget rogn og kartoffel
Xur
Zweigelt, Blaufränkisch, St. Laurent, 2017, Werner Achs, Gols.
Gulerødder
med saltet tungsvin hals
Gothenborg Kylling
& sky af skovgaard kreaturer.
Grüner Veltliner
Lamm Erste Lage 2009, Schloss Gobelsburg, Kamptal
Geko & Trøffel
bagt med umodne figner fra Them
T.N.T
2005 Süss, Traminer, Neuburger, Peter Schandl, Rust
Citron Créme
med is af Them mælk
Menu Kr.1300,-
Vinmenu Kr.1200,-
Kaffe/te med små godter Kr. 100,-