Sanse Cirkus

Mulige datoer for Sanse Cirkus Menu i 2022:

Samlet velkomst Kl. 18.00
9 December (alt optaget)
10 December (alt optaget)

Sanse Cirkus

‘Sélection Karoline Amalie’
2018 Grosse Reserve Brut,
Graf Hardegg, Weinviertel.

Vandbakkelse
med havgus & Trøffel

Norsk Kammusling
med Lyksvad Baerii Caviar

Limfjordsøsters
gratineret med ingefærskorpe

Dalar hvede
Surdeig baguette

Ølands hvede
Surdeigsbrød med rosmarin
(Melet vi bruger er fra Læsø Økologi.)

Smørelse
Friskost med Læsøsennep,
Gammeldags kærnet smør med Læsøsalt

Sauvignon blanc 2019
Steirische Klassik, Sabathi, Südsteiermark

Dansk blæksprutte
potet lompe, jordskokke mos

Limfjords linemusling
Creme & estragon

Pulp Fiction 2018
Grüner Veltliner, Machherndl, Wachau

Pighvar
med løg & Allians kartofler.

Riesling 2013
Privat, Gaisberg 1 .Lage, Dolle, Kamptal

Jomfruhummer
med rose saltet svinespæk, græskar,
gulerødder fra Karen & Knud,
Jomfruhummeressens.

Xur 2015
Zweigelt, Blaufränkisch, St. Laurent, Werner Achs, Gols.

Gryderet
Hals, hjerte, lever, kråse af Gothenborg gås i trøffel sky
med tranebær fra Skagen & Karl Johan svampe skum.

Syrah 2009
Ried Shafleiten, Gernot Leitner, Burgenland.

Kål
med glaseret svinekæbe, rødbede
& syltede sennepskorn fra Læsø.

T.N.T 2005
Süss, Traminer, Neuburger, Peter Schandl, Rust.

Figen fra Them
syltet – brændt – umoden

Naboens Kvæder
med gratineret mandelcreme.

Denne liste Kr. 2000,-

 

Roter Veltliner 2013
Stangl, Birgit Eichinger, Kamptal

Oste fra Them & Arla Unika X

Ost & Vin til Menuen Kr. 100,-
Kaffe/te med små godter Kr. 100,-