Samlet Velkomst Kl. 18.00
‘Sélection Karoline Amalie’
2018 Grosse Reserve Brut,Graf Hardegg, Weinviertel.
Taskekrabbe
& Baerii Caviar
Ølandshvede
Surdeigsbrød med rosmarin
Mariagertoba
Surdeig mini baguette
Smørelse
Friskost med syltede sennepskorn
Gammeldags kærnet smør med Læsøsalt
Citron smør
Rosé Rurale Pet.Nat. NV
Christoph Hoch, Hollenburg, Kremstal
Ristet Kammusling
med jordskokker & rosenspæk
Jomfruhummer toast
med paprika
White Bessi NV Sol
Michael Gindl, Weinviertel Øst
Rødtunge
med selleri, rødbede, peberrod & dild
Pinot Noir
Ruppersthaler 2020, Fritsch, Wagram.
Aborre fra Mossø
med røget rogn, gulerødder &
Sky af Gothenborg kylling.
Xur
Zweigelt, Blaufränkisch, St. Laurent, 2015, Werner Achs, Gols.
“Rosa slips”
Muskel som er på oversiden af tungsvin kammen. Grillet på O-Fyr.
Grüner Veltliner
Lamm Erste Lage 2009, Schloss Gobelsburg, Kamptal
Ostebordet
med oste fra Them & Arla Unika X
T.N.T
2005 Süss, Traminer, Neuburger, Peter Schandl, Rust
Citron curd
med is af Them mælk
Menu 1000,-
Vinmenu 700,-
Kaffe/te med små godter Kr. 100,-