Rikke & Kristian’s DNA

 

Samlet Velkomst Kl. 18.00

‘Sélection Karoline Amalie’
2018 Grosse Reserve Brut,Graf Hardegg, Weinviertel.

Taskekrabbe
& Baerii Caviar

Ølandshvede
Surdeigsbrød med rosmarin

Mariagertoba
Surdeig mini baguette

Smørelse
Friskost med syltede sennepskorn
Gammeldags kærnet smør med Læsøsalt
Citron smør

Rosé Rurale Pet.Nat. NV
Christoph Hoch, Hollenburg, Kremstal

Ristet Kammusling
med jordskokker & rosenspæk

Jomfruhummer toast
med paprika

White Bessi NV Sol
Michael Gindl, Weinviertel Øst

Rødtunge
med selleri, rødbede, peberrod & dild

Pinot Noir
Ruppersthaler 2020, Fritsch, Wagram.

Aborre fra Mossø
med røget rogn, gulerødder &
Sky af Gothenborg kylling.

Xur
Zweigelt, Blaufränkisch, St. Laurent, 2015, Werner Achs, Gols.

“Rosa slips”
Muskel som er på oversiden af tungsvin kammen. Grillet på O-Fyr.

Grüner Veltliner
Lamm Erste Lage 2009, Schloss Gobelsburg, Kamptal

Ostebordet
med oste fra Them & Arla Unika X

T.N.T
2005 Süss, Traminer, Neuburger, Peter Schandl, Rust

Citron curd
med is af Them mælk

Menu 1000,-
Vinmenu 700,-
Kaffe/te med små godter Kr. 100,-