Menu

 

Et måltid med østrigske vine

Brut 2013, Graf Hardegg, Weinviertel
Vandbakkelse med trøffel & havgus.
Fjordkrabbe, taskekrabbe & Baerii caviar.
Saltet laks med pastinak & skærsild.
Jomfruhummer, syltede græskar & kartoffel.

Kasserollebrød af Ølandshvede fra Læsøøkologi & Loke med Læsø sennep.
Grüner Veltliner 2011, Frauenweingarten, F.X.Pichler, Wachau
Helleflynder, østers med Jordskokker & grov Læsø sennep.

Selection Karoline Amalie 2017 Graf Hardegg, Weinviertel
Gedde mousseline med porrer, estragon & løjrom.

Langtidshævet brød af Dacke Fuldkornshvede fra Nyborggaard
med gammeldags kværnet smør.
Fumé Blanc, 2013, Zillinger, Weinviertel
Aborre fra Mossø med røget rogn og persille.

Pinot Noir Reserve 2009, Malat, Kremstal
‘Vagtelægget’

XUR 2011, Werner Achs, Neusiedlersee
Gråand, svampe, karamelsten & lompe.

‘Zieregg’ TBA 2006, Tement, Südsteiermark
Frosset nedfalds æble.

Bavarois med Citron & Brut.

Dagspriser fra Kr. 1500,-

****

Speltbrød med mel fra Skærtoftmølle
Rotgipfer Satzing 2010 Johanneshof Reinisch, Thermenregion
Arla Unika Ostebordet
Kr. 200,- ifølge menuen
****