Menu

Brut
Grosse Reserve 2015, Graf Hardegg

Appetitvækker ‘On the Rocks’
Bøf tatar med alverdens peber.

Gelber Muskateller
Gamlitz 2015, Sabathi, Südsteiermark 

Norsk kammusling
med white sturgeon caviar & salturt.

Fumé blanc
2017 Numen, Johannes Zillinger, Weinviertel

Færøsk laks
med pastinakpuré, Skærsild ost, Lakseæg & syltet granskud

Grüner Veltliner
Gaisberg 2013 Erste Lage, Dolle, Kamptal

Vesterhavs Pighvar
med tranebær fra skagen & persille

Pinot Noir
2016 Selection Karoline Amalie, Graf Hardegg, Weinviertel

Jomfruhummer
med krydret spæk, porrer & krydret boullion

St.Laurent
2006 Holzspur, Johanneshof Reinisch, Thermenregion

Kalvebrissel
med grønkål & havgus creme med trøffel

Sauvignon blanc & Morillon
2006 ‘ZIEREGG’ Trockenbeerenauslese, Tement, Südsteiermark

Peche Melba
variation med kammerjunker & kefir is

Menu med vine Kr. 1500,-