Sanse Cirkus Menu

Mulige datoer for Sanse Cirkus Menu i 2022:

Samlet velkomst Kl. 18.00
7 Oktober
8 Oktober
9 December
10 December

Sanse Cirkus

‘Sélection Karoline Amalie’
2018 Grosse Reserve Brut,Graf Hardegg, Weinviertel.

Dansk blæksprutte & Lyksvad Baerii Caviar
med Limfjords linemusling Beurre Blanc
og Jordskokker

Brød & Smørelse
Surdejsbrød af Ølandshvede
med rosmarin & Dalarhvede brød
(Melet er fra Læsø Økologi.)

Friskost med Læsøsennep
Gammeldags kærnet smør med Læsøsalt

Gelber Muskateller
2019 Steirische Klassik, Sabathi, Südsteiermark

Norsk Kammusling & Dansk Limfjordsøsters
Gulerødder fra Karen & Knud,
gratineret med rasp af Dalarhvede brød

Pulp Fiction
Grüner Veltliner 2018, Machherndl, Wachau

Rødtunge
med syltede rødbede, selleri & dild

Pink Solera
NV St.Laurent, Rösler, Syrah, Johannes Zillinger, Weinviertel

Mørksej
med allians kartoffel fra Christianshede, sennepskorn fra Læsø &
sky af Gothenborg kylling.

Riesling
2013 Privat, Gaisberg 1 .Lage, Dolle, Kamptal

Jomfruhummer
med saltet spæk, græskar &
Jomfruhummeressens.

Syrah
2009 Ried Shafleiten, Gernot Leitner, Burgenland

Gryderet
af Gråand med Karl Johan svampe & tranebær fra Skagen.

T.N.T
2005 Süss, Traminer, Neuburger, Peter Schandl, Rust

Figen fra Them
syltet – brændt – umoden

Æbler fra Haven
med mandel & karamel

Menu med vine Kr. 1800,-

 

Roter Veltliner
2013 Stangl, Birgit Eichinger, Kamptal

Oste fra Them & Arla Unika X
med lompe & Solbær

Ost & Vin til Menuen Kr. 100,-
Kaffe/te med små godter Kr. 100,-