Menu

Et måltid med østrigske vine

Brut Johanneshof Reinisch, Thermenregion
Dansk Baerii caviar.
Norsk kammusling.

Weissburgunder, Lage Hohes Eck, Reflexion 2015, Johannes Zillinger, Weinviertel.
Helleflynder med ærter & trøffel.

Sauvignon Blanc, Gamlitz 2015, Hannes Sabathi, Südsteiermark
Taskekrabbe, mynte & syltet drueagurk.
Linemuslinger.

Selection Karoline Amalie 2017 Graf Hardegg, Weinviertel
Gedde fra Mossø med krebs, dild & løg.

Riesling, Gaisberg 2015, Stagård, Kramstal
Hummer krustade.
Jomfruhummer & kartoffel.

Syrah 2003, Graf Hardegg, Weinviertel
Pighvar med hanesky & karl Johan.

Kapitel 1, 2013 Johanneshof Reinisch, Thermenregion
Ostebord med Arla Unika.

Riesling Beerenauslese 2015, Leitner, Neusiedlersee
Nektarin, hindbær & Ymer.
Rom fromage med blomme.

Menu Kr. Dagspriser
Ring for ydeligere information og bordreservation