Sanse Cirkus

Aftenens cirkus byder på små serveringer af mad & fantastiske østrigsk vine.

Stemningen bliver uformel og legende, og der er god tid til at spørge til både mad og vin undervejs. Vil man hellere selv fordybe sig løbende, vil alle borde få udleveret en udspecificeret menu og vin beskrivelse, så man selv kan læse videre, mens man nyder de skønne dråber og forskellige smags- og sanseindtryk. Hvis vinene falder I jeres smag laver vi gode tilbudspriser disse cirkus-aftener.

Dørene åbnes kl.18.00 hvor vi laver felles velkomst

2015 Grosse Brut ‘Selection Karoline Amalie’
Graf Hardegg, Weinviertel.

Norsk Kammusling
med Jordskokker & Baerii Caviar.

NV White Bessi
Michael Gindl, Weinviertel

Rødtunge 
med pastinak, syltet rødbede & dild creme

Grüner Veltliner Steinhaus Reserve 2019,
Thomas Leithner, Kamptal.

Mossø
Gedde med løg

Riesling Gaisberg Privat 2013,
Peter Dolle, Kamptal.

Jomfruhummer
med boullion & kartofler fra Christianhede.

Xur 2016,
Werner Achs, Neusiedlersee, Burgenland

Gothenborg Them
Vinge, hjerte & kråse af Gås
med tranebær fra Skagen, gulerødder fra Karen & Knud.

Rotgipfler Brindlback 2019,
Weingut Biegler, Thermen

Them Oste
Fem eksperimenter.

Pinot Gris Auslese 2012,
Peter Schandl, Rust, Burgenland

Mirabeller, æbler & aronia
fra Virklund.

Menu med mad & vin serveringer Kr. 1500,-
Kaffe/te med små godter Kr. 
100,-