Menu

Velkomst Kl. 18.00
2015 Grosse Reserve Brut,
‘Sélection Karoline Amalie’
Graf Hardegg, Weinviertel.

Vandbakkelse
med Havgus creme & trøffel

Kr. 150,-

Sanse Cirkus

Brød & Smørelse

Surdejsbrød af Ølandshvede
med rosmarin. (Melet er fra Læsø Økologi.)

Økologisk smør & Loke friskost
fra Arla Unika.

NV Grüner Veltliner Hollenburg, Christoph Hoch, Kremstal

Limfjordsøsters
med agurk, Allians Kartoffel
& White Sturgeon caviar

Norsk Kammusling
med jordskokker, hasselnødder

Stenbidderrogn
med kartoffelskum & sprødt bondebrød

2006 Chardonnay Reserve, Andreas Gruber, Weinviertel

Dansk blæksprutte
med creme af Limfjords linemusling

Torsk
med syltet rødbede & pastinak creme

2018 Numen Rosé, Johannes Zillinger, Weinviertel

Jomfruhummer
med porre & sky

2016 Pinot Noir, vom Schloss, Graf Hardegg, Weinviertel 

Pighvar
med kyllingsky & tranebær fra Skagen

2009 St.Laurent, Heidegrund, Schloss Gobelsburg,, Kamptal

Marsk Lam
med mynte & marineret Gammelknas

2017 Beerenauslese, Biegler, Thermenregion

Rom Parfait
Ananas med ingefær, rom og appelsen,
Svesker der har badet i rom i årevis.

Menu med mad & 6 vin serveringer Kr. 1800,-
Kaffe/te med små godter Kr. 100,-

Oste fra Them
Tårn, Julsø special,
Mocca, Ørnsø fennikel,
& Kaprin Maestro
Surdejsbaguette af Dalarhvede.
2013 Riesling, Privat, Gaisberg 1 .Lage, Dolle, Kamptal
Ost med Vin Kr. 200,-