Menu

Et måltid med østrigske vine

Brut 2013, Graf Hardegg, Weinviertel

Vandbakkelse med trøffel & Havgus ost,
Mini Croissent med Kornly ost.
Fladbrød med taskekrabbe.

‘Appetitvækkere’ 

NV Grüner Veltliner, Hollenburger, Christoph Hoch, Kremstal

Tatar af østers, kammusling & Jordskokker.
Muslingcreme & grønkål.
Jomfruhummer & kartoffel.

‘Brødet & smørelse’

Speltbrød med mel fra Skærtoftmølle.
Kasserollebrød af Ølandshvede fra Læsøøkologi
& Loke med Læsø sennep.
Langtidshævet brød af Dacke Fuldkornshvede fra Nyborggaard
med gammeldags kærnet smør.

‘Menu & Vine’

2013 Riesling Gaisberg, Erste Lage, Dolle, Kamptal
Gedde mousseline med porrer, estragon & Baerii Caviar

2015 St.Laurent Rosé Numen, Johannes Zillinger, Weinviertel
Torsk i rødbede med persillerod & kapers sauce

2015 Pinot Noir Grillenhügel, Johanneshof Reinisch, Thermenregion
‘Vagtelægget’

2016 Rotgipfler Beerenauslese, Biegler, Thermenregion
Flydende varm chokolade fra Valrhona
med tranebær is.

Dagspris fra kr. 1500,-

‘Osten’
2007 Chardonnay reserve, Graf Hardegg, Weinviertel
Bordet med udvalg af Arla Unika oste
Kr. 250,- ifølge menu