Velkomst Kl. 18.00
2015 Grosse Reserve Brut,
‘Sélection Karoline Amalie’
Graf Hardegg, Weinviertel.
Vandbakkelse
med Havgus creme & trøffel
Kr. 150,-
Sanse Cirkus
Brød & Smørelse
Surdejsbrød af Ølandshvede
med rosmarin. (Melet er fra Læsø Økologi.)
Økologisk smør & Loke friskost
fra Arla Unika.
NV Grüner Veltliner Hollenburg, Christoph Hoch, Kremstal
Limfjordsøsters
med agurk, Allians Kartoffel
& White Sturgeon caviar
Norsk Kammusling
med jordskokker, hasselnødder
Stenbidderrogn
med kartoffelskum & sprødt bondebrød
2006 Chardonnay Reserve, Andreas Gruber, Weinviertel
Dansk blæksprutte
med creme af Limfjords linemusling
Torsk
med syltet rødbede & pastinak creme
2018 Numen Rosé, Johannes Zillinger, Weinviertel
Jomfruhummer
med porre & sky
2016 Pinot Noir, vom Schloss, Graf Hardegg, Weinviertel
Pighvar
med kyllingsky & tranebær fra Skagen
2009 St.Laurent, Heidegrund, Schloss Gobelsburg,, Kamptal
Marsk Lam
med mynte & marineret Gammelknas
2017 Beerenauslese, Biegler, Thermenregion
Rom Parfait
Ananas med ingefær, rom og appelsen,
Svesker der har badet i rom i årevis.
Menu med mad & 6 vin serveringer Kr. 1800,-
Kaffe/te med små godter Kr. 100,-
Oste fra Them
Tårn, Julsø special,
Mocca, Ørnsø fennikel,
& Kaprin Maestro
Surdejsbaguette af Dalarhvede.
2013 Riesling, Privat, Gaisberg 1 .Lage, Dolle, Kamptal
Ost med Vin Kr. 200,-