Menu

Brut
Grosse Reserve 2015, Graf Hardegg

Appetitvækker 
Vandbakkelse med havgus & trøffel.
Hummer Croissant med blomsterkarse.
Krabbesalat med fladbrød.

Fumé blanc
2017 Numen, Johannes Zillinger, Weinvierte

Saltet laks
med pastinakpuré, Skærsild ost, Lakseæg & granskud

Asparges
med Geddebudding, Fjordrejer & skvalderkål

Grüner Veltliner & Chardonnay
2017 Selection Karoline Amalie, Graf Hardegg, Weinviertel

Aborre
med røget rogn, Skovkylling sky & ærter

Pinot Noir
2006 Holzspur, Johanneshof Reinisch, Thermenregion

Vagtel i to små serveringer
‘Vagtelægget’ & kartoffel lompe med vagtel lår

Sauvignon blanc & Morillon
2006 ‘ZIEREGG’ Trockenbeerenauslese, Tement, Südsteiermark

Rabarber i to serveringer
Lakrids & hvid chokolade

Menu med vine Kr. 1500,-

Kaffe & Petits Fours Kr. 100,-


Oste fra Arla

Unika & Unika X
med vin efter gæstens ønske. Kr. 200,- ifølge menu