Weekendbar (Social dining)
Velkomst & Snacks
Profiteroles med Havgus & Ibérico Bellota skinke.
Vol-Au-Vent med tomat og Hallands Siren.
Brød af mel fra Læsø mølle
Rosmarinbrød med Ølandshvede,
Dalar hvede mini baguette,
Gammeldags-kærnet smør med Læsø-salt,
& friskost med læsø sennep.
Appetitvækker
Tærte med Taskekrabbe
1 vin
Menu
Mørksej med løg & rødbede
2 vin
Grillet Skovkylling fra Gothenborg med majs
& sauce fra Skovgaard kreaturer.
3&4 vin
Oste fra Unika X & Them mejeri
5 vin
Mandel, Blåbær og mælkeis
750,- fra 1800 til kl. 2100. Vi prøver at nå det 🙂
Tilkøb
Gin & Tonic (stort udvalg af Gin med Franklin tonic) 120
Irish Coffee ( Kaffe modnet i Stauning Whisky fade) 120
Kaffe (Have a Coffee) eller te (Carstensen) 50
Kaffe med rom, mandel & rosin financiere 70