Dining Deluxe

Dining deluxe Kr. 2000,-  6/6 – 25 kl.18.00.
Velkomst ‘brut’, 8 serveringer med Østrigske vine eller iste menu.

2019 Brut Grosse Reserve
Selection Karoline Amalie,
Graf Hardegg

Vandbakkelse
med Havgus & Iberico skinke

Wabi sabi wine, Wachau

Norsk kammusling
med koralcreme &
senneps pickles

2011, Sauvignon Blanc
Klassisk, Tement, Südsteiermark

Blæksprutte
Sky af linemuslinger,  persillerod,
kiks af hallans siren & Baerii caviar

Brød & smørelse
Surdejsbrød af Mariagertobahvede & rosmarin.

MO Unchained Weiss NV,
Martin Obenaus, Glaubendorf

Gedde fra Mossø
‘fiskeboller i hvid sovs’  med hvide asparges & let røget rogn

2020 Viognier MG,
Graf Hardegg, Weinviertel

Pighvar
med grønne asparges & nye kartofler

Zweigelt 2019, Thomas Leithner,
Langenlois, Kamptal.

Varm salat
med Jomfruhummer viklet i krydret spæk & sky

Magnum Alter Rebstock 2017,
Johanneshof Reinisch, Thermenregion.

Kaninragout
med spæde grøntsager

2011 Grüner Veltliner Smaragd
FX Pichler, Urgestein Terrassen, Wachau

Oste
Gran ost fra Them med okse glaice, bløde løg & skum.

Sylvaner
Trockenbeerenauslese, Bauer, Wagram

Dessert
Jordbær – Semulje – kefir