Dining deluxe Kr. 2000,- 6/6 – 25 kl.18.00.
Velkomst ‘brut’, 8 serveringer med Østrigske vine eller iste menu.
2019 Brut Grosse Reserve
Selection Karoline Amalie,
Graf Hardegg
Vandbakkelse
med Havgus & Iberico skinke
Wabi sabi wine, Wachau
Norsk kammusling
med koralcreme &
senneps pickles
2011, Sauvignon Blanc
Klassisk, Tement, Südsteiermark
Blæksprutte
Sky af linemuslinger, persillerod,
kiks af hallans siren & Baerii caviar
Brød & smørelse
Surdejsbrød af Mariagertobahvede & rosmarin.
MO Unchained Weiss NV,
Martin Obenaus, Glaubendorf
Gedde fra Mossø
‘fiskeboller i hvid sovs’ med hvide asparges & let røget rogn
2020 Viognier MG,
Graf Hardegg, Weinviertel
Pighvar
med grønne asparges & nye kartofler
Zweigelt 2019, Thomas Leithner,
Langenlois, Kamptal.
Varm salat
med Jomfruhummer viklet i krydret spæk & sky
Magnum Alter Rebstock 2017,
Johanneshof Reinisch, Thermenregion.
Kaninragout
med spæde grøntsager
2011 Grüner Veltliner Smaragd
FX Pichler, Urgestein Terrassen, Wachau
Oste
Gran ost fra Them med okse glaice, bløde løg & skum.
Sylvaner
Trockenbeerenauslese, Bauer, Wagram
Dessert
Jordbær – Semulje – kefir