ALT OPTAGET
29. marts 2025 – Kældermester Andreas Gruber fra Graf Hardegg.
Social Dining indtil midnat.
Vi får besøg af kældermester Andreas Gruber fra Graf Hardegg – vinproducenten, der har haft størst betydning for os på Karoline Amalie. På deres slot produceres nogle af de mest fremragende vine, heriblandt vores egen ‘Selection Karoline Amalie’ vin, som vi er utrolig stolte af.
Vi vil servere nogle af de mest populære retter fra gennem årene – herunder vores signaturretter, som mange af jer har elsket. Det bliver en aften fyldt med gode smagsoplevelser og hyggelig stemning!
Velkomst med snacks Kl.18.00
2019 Brut Grosse Reserve, Selection Karoline Amalie.
Embrizzo, Druekombucha med hibiscus & hyben.
2019 Grüner Veltliner – Chardonnay,
Selection Karoline Amalie.
Norsk kammusling
med koralcreme & senneps pickles
2018 Grüner Veltliner Ried Steinbügel
Gedde fra Mossø
med selleri & let røget rogn.
2018 Pinot Noir vom Schloss
Varm salat med aborre fra Mossø
viklet i krydret spæk, rødbede & grøntsagskraft.
2019 Rote Reserve
Skovkylling fra Gothenborg
Coq au vin ‘ish’
2020 Viognier Magnum
Ældgammel Gammelknas fra Unika
toppet med revet forårs trøfler, potetlompe
Pina Colada Dessert
Braiseret Ananas med semulje, kefiris & tuile
2015 Forticus
Kaffe & petit fours
Kr.995,-