Bæredygtig fællesspisning

Karoline Amalie introducerer et nyt lørdagskoncept, som vi kalder Bæredygtig fællesspisning

Ikke nok med, at det er bæredygtigt at mange spiser sammen, så vil vi også gerne præsentere jer for lokale råvarer, og vise, hvordan ting man med bæredygtigheden i højsædet kan skabe en gourmetoplevelse. På udvalgte datoer blander vi det bedste fra vores ala-carte aftener med det bedste fra vores fredagsbarskoncept.

Disse aftner åbner vi for 50 personer, som får mulighed for en unik aften i fællesskabets tegn. Vi sidder som udgangspunkt ved fælles borde, hvor der er mulighed for nyde maden sammen og møde nye spændende mennesker fra lokalområdet. Hvis I ønsker jeres eget bord, er der dog også mulighed for dette.

Undervejs fortæller Rikke om de lokale, økologiske råvarer og vine.

Arrangementet starter kl. 18:00 og restauranten lukker kl. 23.

Der vil blive serveret:

– Et glas brut til velkomst samt et udvalg af snacks

– 4 retters menu sammensat af sæsonens råvarer

– Tre østrigske vine til middagen

Pr. kuvert 795,-

Der kan tilkøbes kaffe, petit four og avec på aftenen


Følgende datoer er mulige:

Lørdag d. 12. oktober

Lørdag d. 26. oktober

Lørdag d. 9. november

 

Booking på rikke@karolineamalie.dk

 

Menu d. 12. oktober 2019 (ændringer kan forekomme)

Velkomst m. snacks

Brut Rosé, Graff Hardegg, 2014

Brød

Brød af Ølandshvede fra Læsø Økologi med hvedesurdej og Læsø Sydesalt
Brød af fuldkornsrug- & hvede de Nyborggaard i Vildbjerg med Bøgedal rugøl og rugsurdej

Blåmuslingecreme 

Laks med blomkålscreme og syltet drueagur

Grüner Veltliner, Butteo, Michael Gindl, 2015

Mousseline med gedde fra Mossø m. porrer og signalkrebs

Riesling Urban, Stagård, 2014

Skovkylling fra Gothenborg m. tragtkantareller og græskar

St. Laurent, Trapl, 2015

Aroniaparfait med glaseret rugbrød, paradisæble og klitrosehyben

Suffleret pandekage med blåbær