Bæredygtig fællesspisning

Karoline Amalie introducerer et nyt lørdagskoncept, som vi kalder Bæredygtig fællesspisning.

Ikke nok med, at det er bæredygtigt at mange spiser sammen, så vil vi også gerne præsentere jer for lokale råvarer, og vise, hvordan ting man med bæredygtigheden i højsædet kan skabe en gourmetoplevelse. På udvalgte datoer blander vi det bedste fra vores ala-carte aftener med det bedste fra vores fredagsbarskoncept.

Disse aftner åbner vi for 50 personer, som får mulighed for en unik aften i fællesskabets tegn. Vi sidder som udgangspunkt ved fælles borde, hvor der er mulighed for nyde maden sammen og møde nye spændende mennesker fra lokalområdet. Hvis I ønsker jeres eget bord, er der dog også mulighed for dette.

Undervejs fortæller Rikke om de lokale, økologiske råvarer og vine.

Dørene åbner kl. 18:00 og restauranten lukker kl. 23.

 

 

Der vil blive serveret:

– Et glas brut til velkomst samt et udvalg af snacks

– 4 retters menu sammensat af sæsonens råvarer

– Tre østrigske vine til middagen

Pr. kuvert 795,-

Der kan tilkøbes kaffe, petit four og avec på aftenen

En specificeret menu opdateres snarest


Følgende datoer er mulige:

Lørdag d. 12. oktober

Lørdag d. 26. oktober

Lørdag d. 9. november

 

Booking på rikke@karolineamalie.dk