Weekendbar (Social dining)

Når vi er ‘in the mood’,  holder vi ‘Weekendbar’ (Fredagsbar) som er et hyggelig og afslappet arrangement hvor vi setter fokus på salg af vores fantastiske Østrigske vine.

På en aften med Weekendbar tilbyder vi en velkomstdrink med snacks, 4 små retter, en vifte af spændende vine, økologisk brød med smørelse og dyppelse.

All inclusive kr. 750,-

Samlet velkomst kl. 1800. Restauranten lukker kl. 24.00

Menu 2 December

1)Brut Grosse Reserve 2015, Graf Hardegg Weinviertel
(Selection Karoline Amalie)

Snacks

Rosmarinbrød med økologisk Ølandshvede fra Læsø
Flute med økologisk Dalarhvede fra Læsø

Gammeldagskærnet smør med Læsø-salt.
Friskost med Læsø-sennep.

2)Grüner Veltliner Girlitz 2021, Gut Hardegg, Weinviertel
3)Frühroter Veltliner, Bauer, Donauland
Rimmet Færøsk laks med jordskokker & sennep

4)Rotgipfler, Ried Brindlbach 2020, Biegler, Thermenregion
Rødtunge med gulerod, dild & creme

6) Zweigelt Goldberg 2019,Werner Achs, Burgenland
Gåsehals fra Gothenborg med løg, Allians kartoffel & boullion

5)Blauburger 2016, Peter Dolle, Kamptal
Oste fra Them & Arla unika

 

Dato for weekendbar :

2/12-22 Alt optaget
3/12-22 Alt optaget

16/12-22 Nissebar
17/12-22 Nissebar Alt optaget

27/1 – 23
28/1 – 23