Sanse Cirkus – Smagen af vores køkken

7 Juni
8 Juni
14 Juni
15 Juni

Menu

To vine fra Christoph Hoch –
Kalkreich NV & Weiss G NV

Rosmarin beignet 

Norsk kammusling
med hasselnødder fra piemonte

Færøsk Laks
rimmet- og let røget med skærsild, syltet agurk

Sauteret Dansk blæksprutte
linemusling créme med selleri & baerii caviar

Brød & Smør
Surdejsbrød af Ølandshvede med rosmarin &
Gammeldags kærnet smør med Læsøsalt

Riesling, Grillenparz, Urban Stagård, Krems

Gedde fra Mossø
Klar suppe med bolle & gedderogn

Karl Fritsch – Pinot Noir Ruppersthal

Aborre fra Mossø
med røg & beurre blanc

Grüner Veltliner Renner, 1 Lage, Schloss Gobelsburg, Kamptal

Jomfruhummer
Boullion, potetlompe & piment d’espelette

Werner Achs – Xur, Neusiedelersee 

Skovkylling fra Gothenborg
& sauce på Skovgaard kreaturer

Rabarber
Mælkeis med Tahiti Vanilje

Menu Kr. 1800,-