Weekendbar Menu 10/6 & 11/6

Velkomst Kl. 18.00 på Terrassen (hvis vejret tillader).
2015 Grosse Reserve Brut, ‘Sélection Karoline Amalie’ Graf Hardegg, Weinviertel.

Rimmet Torsk i lompe – Tarte flambée med pancetta – Vandbakkelse med Havgus

Brød & Smørelse

Surdejsbrød af Ølandshvede med rosmarin.
Surdejsboller af Dalarhvede.
(Melet er fra Læsø Økologi.)

Økologisk smør & Loke friskost
fra Arla Unika.

Vin

  1. Frühroter Veltliner 2021, Familie Bauer, Wagram
  2. Chardonnay/ Grüner Veltliner 2019 ‘Sélection Karoline Amalie’ Graf Hardegg, Weinviertel.
  3. Riesling Heiligenstein 2010, Weingut Dolle, Kamptel
  4. Zweigelt 2015, Thomas Leithner, Kamptal
  5. St.Laurent 2018, Johannes Trapl, Carnuntum

Menu

Hvid Asparges, Blæksprutte & Blåmusling Creme med porrer

Rødtunge med Ærter, Grøn Asparges & Beurre Blanc

Grillet Skovkylling & BBQ squash med tomat & sky

Oste fra Them

Kr. 700,-

Efter Kl. 21.00

Koldskål & Rabarber dessert med
Rotgipfer Beerenauslese 2015, Bigler, Thermenregion Kr. 150,-

Gin & Tonic Kr. 120,-

Kaffe med Financiere Kr. 60,-