Velkomst Kl. 18.00 på Terrassen (hvis vejret tillader).
2015 Grosse Reserve Brut, ‘Sélection Karoline Amalie’ Graf Hardegg, Weinviertel.
Rimmet Torsk i lompe – Tarte flambée med pancetta – Vandbakkelse med Havgus
Brød & Smørelse
Surdejsbrød af Ølandshvede med rosmarin.
Surdejsboller af Dalarhvede.
(Melet er fra Læsø Økologi.)
Økologisk smør & Loke friskost
fra Arla Unika.
Vin
- Frühroter Veltliner 2021, Familie Bauer, Wagram
- Chardonnay/ Grüner Veltliner 2019 ‘Sélection Karoline Amalie’ Graf Hardegg, Weinviertel.
- Riesling Heiligenstein 2010, Weingut Dolle, Kamptel
- Zweigelt 2015, Thomas Leithner, Kamptal
- St.Laurent 2018, Johannes Trapl, Carnuntum
Menu
Hvid Asparges, Blæksprutte & Blåmusling Creme med porrer
Rødtunge med Ærter, Grøn Asparges & Beurre Blanc
Grillet Skovkylling & BBQ squash med tomat & sky
Oste fra Them
Kr. 700,-
Efter Kl. 21.00
Koldskål & Rabarber dessert med
Rotgipfer Beerenauslese 2015, Bigler, Thermenregion Kr. 150,-
Gin & Tonic Kr. 120,-
Kaffe med Financiere Kr. 60,-