Bogreception og åbent hus lørdag d. 7. marts

Kogebogen Restaurant Karoline Amalie udkommer lørdag d. 7. marts, og I den anledning vil vi gerne invitere jer alle til bogreception og åbent hus.

Dørene er åbne mellem kl. 14 og 18. Der vil i løbet af eftermiddagen være mulighed for at smage snacks fra kogebogen akkompagneret af et glas østrigske bobler. Nyd det i vores hyggelige rammer, mens I kigger i bogen.

I løbet af dagen er der mulighed for at høre lidt mere om projektet og få et lille indblik i, hvordan man kaster sig ud i at skrive en kogebog fra bunden, og hvordan man får taget de perfekte billeder.

Et eksemplar af kogebogen koster 399 kr. Kogebogen er enkeltvist folieret, trykt på 170 g papir, har 224 sider og måler 30×30 cm, så det er en rigtig coffee-table kogebog I får med hjem. Bogen er gennemillustreret af fotograf Sara Mee Joo Jensen.

Vi glæder os til at se jer og vise vores hjertebarn, kogebogen frem.

Tilmelding ikke nødvendig.

Kærlige hilsner
Rikke Brockstedt, Kristian Evensen-Smith og Anna Simonia Gjørup