Kogebogen er i trykken!

Vi kan med glæde meddele af Karoline Amalies kogebog er i trykken og udkommer 7. marts 2020!

Kogebogen er opdelt i seks kapitler, som trinvist gennemgår den gastronomiske udvikling på restauranten gennem årene, samtidigt med at den dvæler ved dét, som er særligt ved lige netop Restaurant Karoline Amalie: familiehistorien og kærligheden til lokale råvarer fra det smukke område omkring Silkeborg.

Bogen indeholder mere end 50 forskellige opskrifter på alt fra fiske-, kød- og vegetarretter til petit fours, der alle har været repræsenteret på restaurantens menukort. Du finder opskrifter på små hurtige snacks, der kan serveres i en håndevending, når gæsterne kommer uanmeldt, såvel som mere komplicerede retter, der kan udfordre den erfarne amatørkok til at nå nye gastronomiske niveauer.  

Kogebogen udkommer d. 7. marts 2020, hvor der også vil være bogreception på restauranten fra kl. 14-18. Se mere her

Bogen har 224 sider, hardback og er trykt på 170 g papir, så den både er slidstærk, men så også de smukke billeder står bedst muligt frem. Bogens format er 30×30 cm.

Sara Mee Joo Jensens fotografier gennemillustrerer bogen, mens Bent Christensen, stifter af Den danske Spiseguide har skrevet efterord.

Vejl. udsalgspris 399,- kr.

Bogen kan forudbestilles fra 1. marts på karolineamalie.dk/kogebog, og vil også være tilsalg i udvalgte Bog&Idé-butikker samt på www.booksforcooks.dk