Videre til indhold
Restaurant Karoline Amalie
  • Forside
  • SPIS
    • Weekendbar (Social dining)
    • Rikke & Kristian’s DNA
    • Sanse Cirkus
  • Salg af østrigske vine
    • Kamptal
      • Weingut Dolle, Straß im Straßertale, Kamptal
      • Birgit Eichinger, Straß im Straßertale, Kamptal
      • Thomas Leithner, Langenlois, Kamptal
    • Kremstal
      • Christoph Hoch, Hollenburg, Kremstal
      • Urban Stagård
    • Wachau
      • Machherndl
    • Wagram
      • Familie Bauer
    • Traisental
    • Weinviertel
      • Graf Hardegg, Seefeld-Kadolz, Weinviertel
      • Johannes Zillinger, Velm-Götzendorf, Wenviertel
      • MG vom SOL, Michael Gindl
      • Martin Obenaus
    • Wien
    • Carnuntum
      • Johannes Trapl
    • Thermenregion
      • Weingut Biegler
    • Neusiedlersee
      • Werner Achs, Gols, Neusiedlersee
      • Gernot Leitner
    • Leithaberg
      • Weingut Peter Schandl, Rust
    • Rosalia
    • Mittelburgenland
    • Eisenberg
      • Krutzler
      • Wachter-Wiesler
      • Tom Straka
    • Vulkanland Steiermark
    • Weststeiermark
    • Südsteiermark
      • Hannes Sabathi
  • Gavekort
  • Hold fest på Karoline Amalie
    • Selskaber
    • Bryllup

Krabbe, mynte & syltet skoleagurk

11. august 2019 Kristian Evensen-Smith

En af menuens små retter.

Indlægsnavigation

Fjordrejer & Baerii Caviar
Så er de første gulerødder høstet!

Sådan bestiller du bord

For at bestille bord hos os, skal du enten skrive til rikke@karolineamalie.dk eller ringe på telefon 23364011.

Vi tager telefonen mellem klokken 9.00 og 22.00 mandag til lørdag (medmindre vi har meget travlt).

Læg en besked på telefonsvareren, og vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Se mere under menupunktet 'Bestil bord'

Nyhedsbrev

Webshop – under udvikling

Betal med kreditkort Nets - Payments made easy
Webshoppens Vilkår og betingelser